Manifestari Stiintifice Sesiuni Stiintifice Concursuri Studentesti
.
 
Despre noi
Personal
Educatie
Cercetare
Evenimente
Documente
Cooperare
Info
Acces Privat

                                            Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti

  2011

 • Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti - 2011, din Universitatea de Nord Baia Mare, Facultatea de Inginerie, Sectiunea: Electronica si Calculatoare.

  2010

 • Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti - 2010, din Universitatea de Nord Baia Mare, Facultatea de Inginerie, Sectiunea: Electronica si Calculatoare.

  2009

 • 29.05.2009 Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti - 2009, din Universitatea de Nord Baia Mare, Facultatea de Inginerie, Sectiunea: Electronica si Calculatoare.


  2008

La comunicari pot participa studenti din toti anii de studii de la studiile de licenta (anii I-IV), inginerie (anul V). Studentii isi vor prezenta realizarile obtinute in preocuparile lor extrascolare prin:

 • participare la contracte de cercetare nationale, la programe de cooperare si dezvoltare internationale;
 • elaborarea proiectelor de finalizare a studiilor;
 • preocuparile de "hobby" pe linie de hardware sau de software a studentilor;
 • idei interesante, din initiativa proprie, dezvoltate si finalizate.

Conditiile de participare la lucrarile Sesiunii de Comunicari Stiintifice Studentesti sunt urmatoarele:
 • studentul sa aiba un indrumator cadru didactic, care sa garanteze nivelul corespunzator al lucrarii care urmeaza a fi prezentata;
 • sa se inscrie la una din sectiunea de mai sus direct sau prin cadrul didactic indrumator;
 • sa pregateasca o expunere in Power Point de cca 10 minute, in care sa prezinte realizarile sale;
 • daca are si realizare practica sau implementare sotware functionala sa prezinte si aceasta realizare.

Prezentarea este publica. Poate participa oricine in sala de prezentare. Lucrarile vor fi apreciate de o comisie a sectiunii de Comunicari Stiintifice Studentesti, compusa din cadre didactice de specialitate si reprezentanti ai studentilor.

In urma prezentarii tuturor lucrarilor, la fiecare sectiune Comisia de sectiune va decide un clasament al celor mai bune lucrari prezentate: locurile 1,2 si 3, mentiune, mentiune speciala. Se acorda premii din partea Universitatii de Nord din Baia Mare, din partea unor firme private, care vor participa la sesiune si vor decide cui ii vor acorda premiul oferit de dansii.

Invitam sa participe cat mai multi studenti cu lucrari, mentionand ca participarea la concurs este deja un punct pozitiv in orice CV, iar castigarea unor premii, pe langa satisfactia premiului in sine, reprezinta puncte serioase in CV-ul si formularele prin care veti dori sa apelati la fonduri din diverse programe, la angajare si obtinerea unor posturi mai bine remunerate. In plus prezentarea constituie si un bun exercitiu de comunicare in fata unui public avizat, de a raspunde la intrebarile comisiei si/sau a publicului prezent. 

 
Design: Oniga Sarolta  
Copyright © 2008 - Catedra Electronica&Calculatoare
  Contact